Cliëntportaal

 

Bij Zuidwester vinden we het belangrijk om bij te dragen aan de zelfstandigheid en behoud van zoveel mogelijk eigen regie in het dagelijks leven van onze cliënten. Bij zelfregie hoort ook zelf toegang tot eigen informatie. Daarom maken wij gebruik van een Cliëntportaal. Hier kan informatie over de zorg en ondersteuning gedeeld worden met elkaar via rapportages. Daarnaast zijn er verschillende belangrijke documenten terug te vinden. 
 
Informatie uitwisselen 
Het Cliëntportaal is een beveiligd portaal, bedoeld voor de mensen die wij zorg en ondersteuning bieden, en/of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger. Met toegang tot het Cliëntportaal kan iemand op ieder gewenst moment via een computer, laptop, tablet of smartphone met internetverbinding meelezen in de rapportages en daarop reageren. Er is een koppeling tussen het Cliëntportaal en Pluriform, het systeem waar zorgmedewerkers mee werken en waarin de zorgplannen (Mijn Plan) worden bijgehouden. 
 
Privacy 
Het portaal is beveiligd, dat wil zeggen dat iemand alleen toegang heeft tot het eigen Cliëntportaal en in de basis een gebruikersnaam en wachtwoord nodig zijn om in te loggen. Als extra beveiliging ontvangt men iedere keer een code die per sms verzonden wordt. We stellen het Cliëntportaal gratis beschikbaar aan de mensen die wij zorg of ondersteuning bieden of een wettelijk vertegenwoordiger die namens hen het portaal beheert. Diegene krijgt van Zuidwester inloggegevens. Wij adviseren om hiervan gebruik te maken om ervoor te zorgen dat alle communicatie in de toekomst op een veilige manier kan gebeuren.  

Interesse? 
Vraag je/de persoonlijk begeleider naar de mogelijkheden.
 

Inloggen
Heb je al een account? Dan kun je hier inloggen:

Cliëntportaal
 
 
Handleidingen Cliënt Verwant Portaal
 

(Inlog)problemen?

Inlogproblemen

Problemen met inloggen? Je kunt contact opnemen met ons Klant Contact Centrum op het telefoonnummer 0187-898888. Gebruik je het portaal en heb je vragen over de inhoud van het dossier? Neem dan contact op met de persoonlijk begeleider. 


 

Inspirerende verhalen

"Ik ben elke dag weer verrast!"
Leerling wonen

Lees verhaal